Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dlouho jsme nepotkali Kateřinu Kristelovou (44) bez jejího nového přítele Tomáše Řepky (50). Na křest francouzského parfému ho ale nevzala, prý je to spíš dámská záležitost. "Čeká na mě doma, myslím, že by sem ani nechtěl jít. Asi bych nechtěla chlapa, který by se cpal na křest parfému, který je pro holky," řekla Super.cz.

To slovo doma nás trochu zarazilo. To už spolu ti dva bydlí? "Nebydlíme, protože on má svoje sídlo, já tomu říkám Orlí hnízdo, v Černošicích a já mám svůj byt v Hostivaři. Jsme spolu, když chceme, je to tak nejlepší," vysvětlila. Své domovy ale nestřídají, Tomáš jezdí ke Katce do jejího 3+kk.

"Na Orlím hnízdě jsem v životě nebyla a ani nebudu. Myslím, že člověk nemá být někde, kde je to zařízené podle určitého partnera, který si to vybral, vymyslel a je tam jeho energie. Já o to nestojím. Mám svůj byt, kde je nám dobře, a je dostatečně velký pro moji dceru i pro něj. A pokud má Tomáš chuť, tak je s námi," nechce mít nic společného s domem, který zařizovala Řepkova exmanželka Vlaďka Erbová (42).

S Řepkou to Kristelová myslí opravdu vážně. "Čtyři roky jsem byla sama, anebo nějací partneři probíhali, ale záměrně jsem je neukazovala, a Tomáš to měl stejně. Na devadesát osm procent říkám NE společnému dítěti, protože Tomáš svoje děti má a já svoji dceru také. Není potřeba to drolit a rozmělňovat ještě víc. Společné bydlení je asi logické, když jsou spolu partneři delší dobu. My jsme spolu pár měsíců, každopádně už vím, že tenhle chlap mi za to stojí, vím, proč o něm mluvím, protože je to opravdový cit," vyznala se Kateřina.

A prozradila ještě něco, o čem do médií zatím nepromluvila. "Pár věcí, na které se novináři ještě nezeptali, anebo jsem na ně neodpověděla, tam je. Nejrůznější intimnosti, jeho libido a tak. Ale ujišťuji vás, že je všechno v pořádku. Jsem fakt spokojená," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám