Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Leová (32) po dlouhé době vyrazila do společnosti se svým snoubencem Martinem. I když většinu večera prodrbala s kolegyněmi z modelingu, budoucí manžel ji očkem stále sledoval. Není divu. Monika si oblékla pořádně sexy kostýmek a spodní prádlo zůstalo doma.

"Budoucí manžel mě má v merku, všechno vidí, teda doufám," řekla Super.cz se smíchem Monika a dodala, že se není čeho bát. I když byla nahoře bez, vnady hlídala rafinovaná síťka. "Je to tady trošku posichrované, nic nemůže vykouknout," upřesnila moderátorka zpráv na Primě.

Leová se na konci loňského roku v Austrálii zasnoubila, ale svatbu do roka a do dne prý nestihnou. Veselka je naplánovaná na příští léto. A vypadá to, že rovnou dvojitá. "Akorát na to šetříme, abychom zaplatili ten speciál z Vietnamu. Plánovali jsme kolem 150 hostů, pak přišel táta, že má dalších padesát Vietnamců na seznamu. Tak nevím, jak to nafoukneme. Možná to vezmeme rovnou dvakrát. Martin ještě ve Vietnamu nebyl, tak bychom si užili ještě vietnamskou svatbu. Tam by to zaplatila babička, tam je tradice, že to platí prarodiče. To je v pohodě," dodala se smíchem Leová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám