Hlavní obsah
Článek

Modelka Jitka Nováčková (31) měla ještě před čtyřmi roky pořádný problém s váhou, a protože to v modelingu nechtěla vzdát, pojala to po svém. Stala se z ní XL modelka. Jak sama říká, bylo to výborně placené. Dokonce lépe než klasický modeling.

"Za mých velkých let to bylo skvělý, průmysl začínal a my tlustý jsme byly super placený," řekla Super.cz Jitka. Přesto na sobě začala tvrdě makat, shodila kila navíc a začala se věnovat zase xs modelingu.

Prý by nikdy topmodelkou plus size nebyla. "Nesluší mi kila navíc, protože je mám v obličeji, a to nemůže mít plus size modelka. Když přiberu, tak to na mně poznáš na první dobrou, a to není dobrý. Ty nejlepší plus size modelky mají fakt velký zadky a nepoměrně malý obličeje," překvapila Jitka.

Nyní velké problémy s váhou nemá, přesto na uvedení nového parfému dorazila ve volné obří mikině. "Tady není poznat, že třeba nejsem ve formě. Já jsem večeřela, necvičila osm měsíců a není to poznat," smála se Jitka, která zanedlouho oslaví 25. narozeniny. A pořádný dárek si prý nadělí sama. "Jako dárek si dám YouTube kanál. Natáčím videa z akcí, zákulisí, jídelníček, cestování. Hrozně se na to těším," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám