Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Sandra Parmová začíná šestý měsíc těhotenství a nebýt bříška, vůbec by si nikdo nevšiml, že čeká miminko. Jinde nemá ani gram navíc. "Trošku teď bříško vyskočilo, taky to vnímám na šatech. V práci už některé nezapnu," řekla Super.cz Parmová.

Zatím se cítí dobře, netrápí ji žádné bolesti ani nevolnosti. "Můžu používat jakékoli parfémy, cokoli sníst. Nic mi nevadí. Ba naopak. Poslední dny mi třeba pořád chutnají brambory na všechny způsoby. Co se týče vůní, mám je ráda, dokonce nemám ráda, když necítím nic. Miluju i voňavé krémy," prozradila na křtu nové vůně značky Yves Saint Laurent.

Zatím Sandra přibrala jen pět kilogramů. "Říkám si, že by se to mohlo na chvíli zastavit. Čeká mě hodně moderování, nerada bych nosila velké bříško. Ale když to jinak nepůjde, zvládnu to i tak," upřesnila.

Sandra čeká holčičku a má už vybrané i jméno. To ale zatím prozradit nechce. "Jména máme vybraná. Radši i pro kluka. Neví to ani rodiče ani Pavlova dcera, řekneme to, až se to narodí. Aby to bylo překvapení," vysvětluje.

Zatím je v plném pracovním procesu a vydržet by chtěla co nejdéle. "Na Primě jsem domluvená tak, že bych chtěla pracovat co nejdéle to půjde. Nechávám to otevřené. Návrh přišel, že bych se pak mohla vrátit, za což jsem moc ráda. Uvidíme, jak to malá dovolí," dodala Parmová.

Reklama

Další články

Načítám