Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sexuální maniak Petr, který jako první hostil soutěžící tohoto týdne v kuchařské show Prostřeno!, se vybarvuje čím dál tím víc! Zatímco v pondělí se ještě držel při zemi, při úterní návštěvě u nezaměstnané servírky Martiny vypouští jednu sexuální narážku za druhou. "Nevadilo by mi, kdyby Martina měla přítelkyni. To je nejlepší. Jako když ještě toho přítele vezmou mezi sebe, rozumíš," řekl šokované těhulce Janě. Učitelka Ivana zase přiznala své dávné trauma z dětství. Prozradí vám ho ve videu.

Hudebník Petr vadí všem svým čtyřem soupeřkám. "Petrovy sexuální narážky jsou nevhodný. Po dnešním večeru mi začíná být nejmíň sympatický Petr svými řečmi," uvedl největší smíšek soutěže, těhotná Jana. A není se jí co divit.

Když například hostitelka Martina po francouzské večeři, která se skládala z cibulové polévky, králíka s bramborem na francouzský způsob a smetanového krému s karamelem, pozvala hosty na francouzskou zábavu, reagoval rádoby vtipně: "Nebude to šedesát devítka, ta hra?". Svůj neúspěch při pénaque zhodnotil pak slovy: "Jak vidno z výsledků mých koulí, myslí tím ty vrhy, tak nic moc".

"Petr to zkouší na mladší kolegyně. Určité narážky mu asi přijdou vtipné," komentovala to učitelka Ivana. A jak se celý večer povedl? Trumfla Martina v počtu bodů seladona Petra? To uvidíte již dnes od osmnácti hodin na Primě. Pondělní díl s Petrem si můžete pustit na Stream.cz, předchozí díly pak zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám