Hlavní obsah
Článek

Když si nasadí brýle, kadeřnice mu z patky udělá vlnu a vezme si oblek a vestičku, jako by hvězda show Tvoje tvář má známý hlas, zpěvák a herec Adam Mišík, z oka vypadla světově proslulému návrháři Yvesi Saint Laurentovi. I proto si ho vybrali na moderování párty na počest francouzského návrháře. A mají toho společného mnohem víc.

"Jako návrhář se moc necítím, ale jsem blonďák s brýlemi, asi jsem trošku podobný. Módu mám rád od malička, hezky se na to kouká, mám to rád," řekl Super.cz Adam, který při moderování předvedl dokonalý francouzský přízvuk. "Maminka je profesorka francouzštiny, učil jsem se asi čtyři roky. Něco jsem snad pochytil," usmíval se Mišík.

Zatím ho ale srdce netáhne do Francie, ale za velkou louži. On i jeho partnerka získali pracovní vízum a snaží se v Americe uplatnit. "Střídáme se tam, spolu jsme tam vlastně nikdy nebyli. Je to fajn. Jednou bych tam chtěl žít, ale zatím je moje místo tady. Jezdím tam na castingy, to je tam moje náplň práce, párkrát jsem byl blízko, ale je tam velká konkurence," prozradil na představení nového parfému a přiznal, že život v Americe je pořádně nákladný.

"Člověk to může propít v barech, to je jedna varianta, mně se líbí vydělané peníze investovat do sebe a získávat zkušenosti," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám