Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Výrazný věkový rozdíl mezi intimními partnery je již dnes takříkajíc „společensky akceptovaným statusem“, nezřídka okolím vysloveně podporovaným. Čím to ale je, že se dnes tolik dívek kolem dvaceti let poohlíží po starších, zralých mužích na internetových seznamkách, zaměřených na nezávazný sex?

Skutečnost, že se mladé dívky nechají svádět zralejšími muži, dnes už asi nikoho nepřekvapí – zajímavé ale je, jak se na tomto faktu podepsaly moderní, zejména komunikační, technologie. Současný technologický pokrok totiž výrazně ulehčil a zkrátil cestu mladých „Lolitek“ k zralým džentlmenům, a také naopak: starší pánové mají dnes neopakovatelnou šanci snadno, anonymně (a konečně!) ulovit svého vysněného „zajíčka“! Vždyť kdo by netoužil po žhavé milence plné energie a chuti kdykoliv si dát „druhé kolo“. Milence, která se vůbec, ale vůbec, nestydí?

Nemusíte spolu chodit do kina ani na večeře, nemusíte přemýšlet, jak zapadne mezi vaše přátele, nebo jak se na vás budou dívat holomci, s kterými tráví většinu svého času ona. Jde. Pouze. O sex. Jsou to přeci jen tři písmena, tak proč je komplikovat a jenom si bezstarostně a nevázaně neužívat? Proč nevytěžit z faktu, že se člověk cítí stále mladý, a přitom jako bonus tahá při sexu „z klobouku“ know-how, o kterém nemají vrstevníci jeho partnerky ani zdání? Je trpělivý, umí si tělo mladé ženy vychutnat tak, jak si již umí vychutnat i kvalitní víno, a záleží mu na slasti své sexuální partnerky stejně, jako na svém vlastním uspokojení. A to všechno je odpovědí na otázku, položenou v samém úvodu tohoto článku.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Platformy typu www.TheCasualLounge.cz, zaměřené na nezávazné randění, jsou přitom pro mladé lasičky jako stvořené, jelikož jim nabízí možnost snadno, rychle, anonymně a bez jakýchkoliv závazků tyto skvělé milence vyzkoušet doslova „na vlastní kůži“. Jak potvrzuje i TheCasualLounge.cz, lídr v nezávazném seznamování na českém trhu, zralí muži mají pro mladičké uživatelky této stránky očividně nepopiratelný, osobitý sex-appeal a při jejich svádění zacházejí dívky někdy až do (pro mládí tolik příznačných) extrémů... Oboustranný vzrušující zážitek je zde tudíž zaručený!

Bližší informace a bezplatnou registraci najdete na: www.TheCasualLounge.cz.

Slovenskou verzi stránky můžete najít na adrese: www.TheCasualLounge.sk.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

O The Casual Lounge:

Přední portál pro nezávazné randění - TheCasualLounge.cz - je zaměřený na dámy a pány, kteří se jen velice neradi vzdávají „vztahů bez závazků“. Náš speciální přiřazovací systém vyhledává pro jednotlivé uživatele podobně smýšlející protějšky (v předem zadaných městech či regionech). Zájemci o nezávazné schůzky se mohou následně sami rozhodnout, s kým si skutečně přejí navázat kontakt. Anonymita a serióznost jsou přitom samozřejmostí, nezanedbatelnou roli však sehrávají také styl, úroveň a erotika...

Další články

Načítám