Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do úprav svého těla Rodrigo Alves, jemuž se přezdívá živý Ken, vrazil už víc jak 11,6 miliónů korun, ale účet stále narůstá. Sice nedávno prohlásil, že postavu, již si vylepšil třeba břišními svaly za 686 tisíc korun, už si chce tvarovat jen sportem, a ne plastickými operacemi, ale s obličejem je to jiná. Pro udržení permanentního výrazu jsou čas od času dávky botoxu potřeba, a nejlíp kompletně do celého obličeje. Z kliniky v Londýně v úterý odcházel pěkně ‚zřízený‘.

Lékař mu podle jeho slov aplikoval botox pod oči a výplně do tváří a rtů, a tak se není moc co divit. Pokud by Alves mohl pomocí mimiky vyjádřit emoci, nepochybujeme o tom, že by to byla spokojenost nebo štěstí. Na Instagramu napsal: „Vypadám úžasně, cítím se úžasně a jsem připravený to rozjet v New Yorku,“ narážel na jakousi show, která se prý chystá. Oteklý a zarudlý obličej mu to ale neumožnil a ani později neumožní, jeho výraz se už drahnou dobu nemění.

Jeho cílem je být stejně krásný jako jeho duše. „Někteří lidé se krásní narodí, někteří se krásnými udělají. Chci být jako má duše, která je zářivá a úchvatná,“ řekl muž, který se velmi dobře živí reklamami, působením v reality show a také hostováním v nejrůznějších pořadech po celém světě, aby prý inspiroval lidi. Jen jestli si ho nezvou spíš jako atrakci.

Reklama

Další články

Načítám