Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždycky bylo jejím dětským snem dostat se do finále národní soutěže krásy. Nyní se její velké přání stalo skutečností a Michaela Šmejkalová bojuje o titul Česká Miss 2017. Na rozdíl od většiny dívek se tato třiadvacetiletá blondýnka z Českých Budějovic musí vyrovnat s faktem, že ji v jejím rozhodnutí přihlásit se do soutěže krásy v rodině nepodporují. Zejména pak Míšin otec má s její účastí problém.

„Být ve finále soutěže Česká Miss je můj dětský sen a bylo by pro mě velkou ctí, kdybych na sobě mohla díky České Miss pracovat a zlepšovat se, a to i přesto, že mi rodina nevěří a nepodporuje mě, ale neodrazuje mě to,” nechala se slyšet Šmejkalová a jedním dechem dodala: „Naopak mám podporu mnoha známých i neznámých lidí, o jaké se mi ani nesnilo, a toho si opravdu vážím. Jsem hodně cílevědomá a budu bojovat do té doby, dokud to bude možné.”

Právě podporu svých nejbližších by Michaela nyní velmi ocenila. Patří totiž mezi šest ohrožených dívek, z nichž se po dalším soustředění jen čtyři vrátí do hry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám