Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mnoho lidí je single z přesvědčení. Ale musí se člověk kvůli tomu vzdát nutně i sexu? – Ne! Nyní existuje nová platforma pro známosti, se kterými můžete sdílet postel a nenuceně si užívat radosti ze sexu!

Mnoho lidí si užívá život coby single plnými doušky. Když jde ale o sex a erotiku, panuje ve společnosti stále ještě běžná představa klasického vztahu. Přitom je sex považován jako legitimní a společensky akceptovatelný pouze ve vztahu.

Pro lidi žijící jako single to znamená, že aby si mohli vychutnat noc plnou vášně, musí se uvázat do „pro forma - vztahu“, aby neuráželi své okolí. Zato by se ale museli vzdát svého života jako single, což je však proti jejich přesvědčení.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Co tedy dělat, když chce člověk coby single uspokojit své erotické fantazie a potřeby, a přesto zůstat single? Nový životní trend, který spojuje lidi se stejnými zálibami, se nazývá casual dating – a to zcela nezávazně. Na této vedoucí casual dating platformě www.TheCasualLounge.cz hledají jak ženy, tak muži každého věku perfektní mix vztahu na jednu noc a dlouhodobého vztahu. Ten správný mix volnosti a závazků.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Tento rok se na TheCascualLounge.cz registrovalo dokonce již více žen než mužů. To dokazuje, jak si právě ženy osvojily tuto svobodu a bez zábran si užívají sexu. „Právě já jako žena využívám tento portál aktivně, abych mohla bezstarostně a naplno prožívat své erotické fantazie“, prozradila Eliška. Jsou to muži a ženy, kteří vědí, co chtějí: a to erotická dobrodružství bez závazků.

Další informace a přihlášení na: www.TheCasualLounge.cz

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Další články

Načítám