Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V dráždivém klipu k písni Promiscuous se Nelly Furtado (38) svíjela jako zkušená barová tanečnice a odhalila své pevné bříško. Její hudební comeback nejspíš podobně žhavý materiál doprovázet nebude. Zpěvačka vsadila na neslušivý outfit, jímž téměř pohřbila svůj půvab.

Nelly Furtado vtrhla na scénu už v roce 2006 úspěšným singlem I´m Like a Bird. Vrcholem její kariéry byla třetí deska Loose, jíž se před jedenácti lety po celém světě prodalo přes 12 miliónů kusů. Zazněly na ní i hity Maneater a Promiscuous s výrazným erotickým podtextem a zpěvačka tehdy vystupovala jako sexbomba.

Další dvě alba se s velkým ohlasem nesetkala a v roce 2015 si Nelly dala pauzu, během níž se věnovala synovi Nevisovi (13). Letošní rok je pro ni ve znamení návratu na hudební scénu. Novou desku s názvem The Ride propagovala v Londýně, kde byla k nepoznání. Nelly výrazně zkrátila vlasy a zvolila outfit, jímž si přidala minimálně 20 kilogramů. Volné bílé kalhoty, podivnou fialovou halenku i neforemný azurový kabát by měla okamžitě zamknout do skříně. Copak Nelly nezná svou konfekční velikost?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám