Hlavní obsah
Článek

Postava herečky Zlaty Adamovské (65) Běla Valšíková bojuje v seriálu Ordinace v růžové zahradě s rakovinou prsu. Maskéři už ji ‚zbavili‘ vlasů, následně dodali paruku krátkých vlasů a čekalo ji i natáčení na operačním sále. Nic příjemného to nebylo.

„Natáčení operací probíhá různými způsoby. Obvykle se točí tak, že se jeden záběr natočí s hercem a detaily s figurínou. To ale tentokrát nešlo, takže byla herečka přítomna celému průběhu ‚operace‘. Ta trvala i s přípravou dvě hodiny, a tak si na operačním stole poležela nehnutě poměrně dlouho,“ řekl Super.cz zdroj ze štábu s tím, že Adamovská prý pro dokonalý záběr podstoupí nepříjemnost bez mrknutí oka.

Nešlo ale ani tak o nepohodlí na operačním stole, značnou část natáčení scény herečce v hlavě běžely úvahy o lidech, kteří těžký boj s nemocí svádějí ve skutečnosti. „Těmto lidem bych chtěla popřát hodně štěstí, držím jim palce a našim divákům přeji, aby je nic takového nepotkalo a abychom si na to mohli jenom hrát,“ řekla Adamovská, která v seriálu hraje i s manželem Petrem Štěpánkem. Ten ztvárnil operatéra Běly Eduarda Valšíka

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám