Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Videoklip k písni Mysterious Girl se do dějin populární hudby nezapsal jen vlezlou melodií, ale především vypracovaným tělem zpěváka Petera Andreho (44), který svou muskulaturu rozvlnil na azurové pláži. Hudební svět se od těch časů dost změnil, ale interpret letního songu se stále může pochlubit vypracovaný tělem, které u něj bylo odjakživa větší předností než hlas.

V roce 1996 se britský zpěvák stal oblíbencem dívčího publika a jeho hit bodoval především v televizních hitparádách, kde se fanynky mohly kochat pohledem na jeho tělo. Peter Andre sice brzy zmizel ze scény, ale ve své domovině se stále řadí mezi celebrity. Vedle zpěvu mu k tomu pomohlo i manželství se silikonovou modelkou Katie Price (45) a účast v několika televizních reality show.

V současné době Peter tvoří spokojenou rodinku s o šestnáct let mladší manželkou Emily MacDonagh, která mu porodila dvě děti. Další dvě má z předchozího vztahu. A protože péče o čtyři potomky něco stojí, zpěvák se musí pořádně ohánět. Své svalstvo nyní zúročil v reklamně na jogurty, v níž láká na výhru v podobě společné dovolené v Řecku.

Peter kromě pravidelného přísunu mléčných výrobků své rodině zajistil i výhodnou energii. Nedávno účinkoval i v kampani dodavatele zemního plynu a elektřiny do britských domácností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám