Hlavní obsah
Článek

Místo zpívání zkouší na tanečním sále! Velká dřina, vyčerpání a hodiny pohybu. Právě tak vypadá aktuální program zpěváka Radima Schwaba. S výskoky, otočkami a tanečními pózami to vypadá, že představitel českého Fantoma opery a nejvyšší český zpěvák změnil profesi.

„Ne, netrénuji tu žádné Labutí jezero! Na balet bych si netroufl, to je velká dřina. Chystáme náročnou choreografii k mým květnovým koncertům Mr. Muzikál. Trénujeme i flamenco a street dance,“ smál se zpěvák.

Smích ho ale velmi rychle přešel. Po hodinách na tanečním sále byl tak vyčerpaný, že špatně doskočil a zranil se. „Narazil jsem si koleno, hrozně to bolí,“ svěřil zpěvák, který se chvíli dokonce svíjel na zemi a koleno si držel. Zkoušku pak musel předčasně ukončit.

Radim, který měří neuvěřitelných 198 cm, totiž nemohl došlápnout na nohu. Naštěstí se později ukázalo, že nešlo o nic vážného, a tak další den mohly tréninky pokračovat. „Bolelo to ale jak čert, musel jsem si koleno v noci ledovat. Dlouho jsem netančil a je to znát,“ postěžoval si zpěvák.

Koncertní turné Mr. Muzikál 2017, na kterém diváky čeká řada muzikálových hitů a velkolepé choreografie Petry Parvoničové, startuje již 1. května 2017 v Ostravě. Radim Schwab na něj studuje zbrusu nové songy, z nichž mnohé budou v jeho podání uvedeny poprvé. Představí i svůj nový singl. Následovat budou koncerty v Kolíně a v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám