Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se herečka Charlize Theron (48), původem z Jihoafrické republiky, rozešla v roce 2010 se Stuartem Townsendem, bylo to pro její budoucnost stěžejní období. Nějakou dobu pak zůstala sama a měla čas na přemýšlení o svém dalším životě. „Bylo hezké uvědomit si samu sebe,“ prohlásila tehdy. Výsledkem byla v roce 2012 adopce chlapce Jacksona.

Na nyní zveřejněné fotografii je herečka zachycena na procházce se synem oblečeným jako dívka, dokonce s pečlivě vypracovaným dívčím účesem. Není to ovšem nic překvapivého.

Oscarová hvězda filmů jako Ďáblův advokát, Loupež po italsku nebo Zrůda se totiž velmi záhy poté, co Jacksona adoptovala, musela smířit s dosti zásadní skutečností. Jackson se už tehdy zhlédnul v pohádkové postavě princezny Elsy z Ledového království a doslova se do ní stylizoval. Po vzoru moderních matek mu Charlize nic nevymlouvala. Už v polovině roku 2016 tak médii proletěly snímky Jacksona, chvátajícího s maminkou na zmrzlinu v dívčích šatech a kšiltovkou s dlouhým blond copem, podobným tomu, jaký má jeho oblíbená filmová hrdinka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám