Hlavní obsah
Článek

Dlouhonohou blondýnku Annu Kulovanou jsme poprvé na obrazovkách viděli v seriálu Dobrá čtvrť a pak prošla mnohými dalšími. Už pět let jsme ji ale na televizních obrazovkách neviděli a v kině se mihla naposledy před třemi roky ve filmu Zejtra napořád. Co se s půvabnou blondýnkou, která je maminkou dvou dcer, dělo?

"Hodně jsem zkoušela divadlo, teď jsme měli zrovna premiéru v Řeznické s Miroslavem Etzlerem (59) a Zuzanou Slavíkovou, zkouším další představení s Janou Šulcovou (†76). Divadlu se věnuju hodně. Pokud jde o kamery, bylo to takové vzduchoprázdno. Ale už jsem se s tím vyrovnala, nemám s tím vnitřní problém, ale spíš se tomu divím. Sice jsem dělala nějakou reklamu, ale žádnou práci pro televizi," svěřila.

"Už jsem si vytkla takový cíl, že budu něco natáčet. Vsugerovávala si to, chodila jsem do lesa a představovala si věci, ale vlastně to vůbec dlouho nezafungovalo, než přišla tahle nabídka. Natáčení se mi vyhýbalo, možná se to teď prolomí. Ale do seriálů už nechci," řekla nám na představení nové rodinné komedie Jak se moří revizoři.

Kromě práce se věnuje samozřejmě dcerám, kterým je sedm a tři a půl roku. "Starší je sportovkyně, takže určitě ne, výborně běhá a je nejmenší ve třídě, což je úžasné, protože já byla vždycky největší. Spíš mladší je taková víc k lidem," odpověděla nám na dotaz, zda vidí u dcer náklonnost ke světu šoubyznysu.

Reklama

Další články

Načítám