Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michael Bublé (41) a jeho manželka, herečka Luisana Lopilato (29), si loni v listopadu od lékařů vyslechli zdrcující zprávu, když byla jejich tříletému synkovi Noahovi diagnostikována rakovina. Okamžitě nasazená léčba naštěstí zabrala a jeho matka nyní o těžkém období poprvé promluvila.

Noah má za sebou čtyřměsíční chemoterapii, kterou prodělal ve Spojených státech. Rodina již odcestovala do Argentiny, rodné země Luisany, která se tam už vrátila i k práci. Právě na úterní tiskové konferenci k jejímu novému filmu Los que aman odian padl od novinářů dotaz i na chlapcovo zdraví. „Díky bohu, můj syn je v pořádku,“ odpověděla a poděkovala lékařům za péči o Noaha, fanouškům za slova podpory a také producentům filmu, kteří po dobu Noahovy léčby zastavili natáčení.

„Je pro mě těžké o tom hovořit, stále je to velmi čerstvé a citlivé téma,“ řekla, ale přece jen uvedla: „Léčba mého syna je dlouhotrvající proces, jak všichni víme, bude muset docházet na kontroly. Ale teď jsme velmi šťastní a těšíme se na budoucnost, na to, že uvidíme naše děti vyrůstat,“ řekla s tím, že velkou podporu měla a má v rodině, největší pak v manželovi, s nímž má ještě ročního Eliase.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám