Hlavní obsah
Článek

V roce 1996 společně pořádně okořenily hudební šoubyznys a staly se popovými ikonami. Teď už jsou ovšem ze členek úspěšné dívčí kapely Spice Girls čtyřicátnice a maminky, které dohromady přivedly na svět 12 dětí.

Hit Wannabe zněl v polovině 90. let snad odevšad a pro britskou formací byl tím nejlepším startem. Skupina složená z pěti typově odlišných dívek sice stačila vydat jen tři alba, ale v dějinách populární hudby se zapsala mezi legendy. I když sláva Spice Girls skončila společně s 20. stoletím, jejich hity a jména členek kapely jsou nezapomenutelné.

Už od počátku bylo zřejmé, že největší hvězdou je Geri Halliwell (45) alias Ginger Spice. Když v roce 1998 oznámila svůj odchod kvůli vyčerpání a neshodám, bylo zřejmé, že Spice Girls spějí do finále. I když se všechny zpěvačky pokusily o sólovou kariéru, jediná Geri skutečně uspěla. Dnes už nosí příjmení miliardáře Christiana Hornera a do šoubyznysu ji to moc netáhne.

Naplno se hudbě věnuje jen Mel C (43). Sporty Spice dosud vydala sedm alb a zahrála si Máří Magdalénu v muzikálu Jesus Christ Superstar, ale takového úspěchu jako svého času Geri nedosáhla. Mel C ale jako jediná se zpěvem ještě neskončila.

Ze světa šoubyznysu nezmizela ani Mel B (42). Za sebou má účinkování v muzikálech Rent a Chicago, jako sólová zpěvačka ovšem pohořela. Popularitu jí zajišťuje porotcování v hudební show America´s Got Talent. Scary Spice to do USA vždy táhlo. Jednoho ze svých tří potomků si pořídila s hercem Eddiem Murphym, který se k otcovství dlouho nehlásil.

Ani Emmě (41) sólová dráha nevyšla. Nevinná blondýnka vydala tři alba, ale o úspěchu nemohla být řeč. Baby Spice byla v kapele za naivku a jako holčička vypadá dokonce i po čtyřicítce. Emma se může pochlubit nestárnoucím zevnějškem. K jejím aktivitám patří například navrhování dětského oblečení.

Victoria (43) hrála ve Spice Girls druhé housle, takže její ambice skončily po vydání jediné vlastní desky. Z bývalých členek dívčí kapely je však dnes nejsledovanější celebritou. Velkou zásluhu na tom má samozřejmě její sňatek s fotbalovou hvězdou Davidem Beckhamem. Společně mají čtyři děti a ve Velké Británii jsou uznávaní skoro jako královská rodina.

Kdo z bývalých členek Spice Girls vypadá nejlépe?
Victoria
5,7 %
Mel B
6,8 %
Emma
47,8 %
Geri
6,6 %
Mel C
33,1 %
Celkem hlasovalo 1340 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám