Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Málokdo věděl, že v neděli zesnuvší divadelní režisér a herec Jiří Ornest (†70) byl nejen manželem herečky Daniely Kolářové, ale také nevlastním bratrem moderátorky Pošty pro tebe Ester Janečkové (51). Ta se však telefonu se zprávou od jeho ženy nedočkala, informaci o skonu příbuzného se dozvěděla až z novin.

Nabízí se tedy otázka, jestli obě ženy nemají vztahy na bodu mrazu. Jenže jak to vypadá, Ester se ani s bratrem nijak moc nestýkala.

„Ježíši, to vůbec nevím,“ prohlásila Janečková, když se o skonu bratra dozvěděla od redaktorů.

„Hrozně mě to zasáhlo, je mi to moc líto,“ rozplakala se. Pak dodala, že s bratrem se naposledy viděla před zhruba devíti měsíci. O tom, že odchází, neměla ale ponětí. Jiří Ornest byl dlouhodobě nemocný, zemřel na karcinom močového měchýře.

Proč ji ale paní Kolářová o bolestné zprávě v rodině nezpravila? Podle deníku Aha! herečka prohlásila, že nebyly v těsném kontaktu. „Nestýkáme se. Dokonce na ni nemám ani žádné spojení,“ uvedla Daniela Kolářová.

Ta má nyní plné ruce práce se zařizováním pohřbu. Bude se konat v úterý 18. dubna v deset hodin v krematoriu v Praze ve Strašnicích.

Reklama

Další články

Načítám