Hlavní obsah
Článek

Televizní osobnost, spisovatelka, ale především modelka z pánských magazínů Katie Price (45), které se přezdívá Jordan, se postupem času stala závislou na plastických úpravách ňader.

Prsní implantáty za svůj život měnila už několikrát a jednou si svá ňadra nechala dokonce zmenšit. Toho si však skoro nikdo nevšiml, protože vyzývavá modelka vystavovala na odiv především své nafouknuté balóny. Na jejich proměnu v čase se podívejte v galerii.

Katie patří k oblíbeným britským celebritám. Svlékala se pro Playboy a další časopisy a v jeden čas snad nebyl den, kdy o ní nebyla byť jen malinká zmínka v britském bulvárním tisku.

Tato hvězdička se zálibou v plastikách se objevila v celé řadě televizních pořadů a její autobiografický román byl dokonce nominován na prestižní British Book Award.

Kromě záliby v předvádění je však tato temperamentní modelka i milující matkou. Pětinásobná mamina je podle svých slov rodinný typ a momentálně se pokouší o šestého potomka. Se snoubencem Carlem Woodsem už mají pro dítě vymyšlené jméno - Miracle (Zázrak).

Katie prvního potomka přivedla na svět ve čtyřiadvaceti letech. Tehdy porodila syna Harveyho (18), jehož otcem je fotbalista Dwight Yorke. Se zpěvákem Peterem Andrem má syna Juniora (15) a dceru Princess Tiaamii (13). Bývalý manžel Kieran Hayler je tatínkem holčičky Bunny (6) a kluka Jetta (7).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám