Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že vztah zpěvačky Báry Basikové (61) a jejího manžela Petra Poláka (34) není v posledních týdnech právě dvakrát idylický. Tuto informaci dnes přináší deník Aha! Spekulace, které se několik týdnů nesou českým šoubyznysem, podpořily nedávno i fotografie jednoho magazínu, který zpěvačku zachytil, jak si dává na ulici pusu se svým manažerem. Rozhodně to nevypadalo na pouhý polibek na rozloučenou.

„Oni si procházejí dlouhodobou krizí, on je na ni příliš mladý a nevybouřený,“ řekl deníku zdroj z blízkého okolí zpěvačky, která nedávno prodělala razantní změnu vizáže. Zlí jazykové tvrdí, že změnu podstoupila proto, aby upoutala mužovu pozornost. „Ten se totiž oddává hospodským a barovým radovánkám. Bára doufala, že když se jim narodí dítě, všechno bude jinak. Bohužel se tak nestalo,“ dodává zdroj.

Sama zpěvačka situaci zlehčuje. „My žádnou krizi nemáme. Když se pár dnů nevidíme, tak se nám stýská. Chystáme se dokonce jen sami dva na dovolenou do Řecka,“ řekla zmíněnému deníku před pár dny Bára. Třeba si právě na dovolené vyjasní, co bude dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám