Hlavní obsah
Článek

Většina žen by asi sestřih své bujné kštice na sametové ochlupení v délce jen několika milimetrů dobrovolně nepřipustila. Najdou se ale i výjimky, a to i mezi hvězdnými jmény. Za všechny si pojďme připomenout tři slavné krásky, kterým účes na ježka na půvabu neubral.

Dnes šestadvacetiletá herečka Kristen Steward (33) alias Bella z filmové série Stmívání, která se objevila v letošní hororové novince Prokletí domu slunečnic režisérského dua bratrů Pangových, obvykle nosívala bujnou hřívu vlnitých kaštanových vlasů. Na premiéře filmu Personal Shopper letos v únoru v Los Angeles se už však objevila s vizáží drzého uličníka. A moc jí to slušelo.

Číslem 2 naší minisérie děvčat "s bosou hlavou" je americká popová star Britney Spears (42). Dnes dvojnásobnou maminu mají všichni zafixovanou jako univerzální blondýnu s dlouhými vlasy. Jenže Britney, tak jako většina hvězd jejího formátu, má za sebou také temnější období. V roce 2007, po rozvodu s otcem svých dětí, tanečníkem Kevinem Federlinem, na tom nebyla moc dobře. Hlavu si oholila sama přímo v kadeřnickém studiu, kde jejímu přání odmítli vyhovět.

A do třetice zmiňme snad navždy mladistvě vypadající Američanku Natalii Portman (42). Od doby, kdy dnes již pětatřicetiletou herečku v jejích jedenácti letech objevil v pizzerii hledač talentů, jako by zastavila čas a vůbec nezestárla. Téměř dohola ostříhaná se objevila v květnu 2005 na premiéře filmu Star Wars: Epizoda III - Vzpoura Sithů na filmovém festivalu v Cannes. V sérii Star Wars ztvárnila královnu Amidalu, matku Luka Skywalkera a Princezny Leiy.

Reklama

Další články

Načítám