Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě nedávno to bylo roztomilé pískle, teď už se po ní kvůli jejím půvabům otáčejí nejen vrstevníci! Řeč je o Nelly Řehořové, zpěvačce a herečce, které je sice teprve patnáct, ale za sebou už má docela slušný úspěch. Loni excelovala ve Strašidlech vedle Terezy Kostkové, nyní bude jednou z hlavních hvězd očekávaného diváckého trháku, filmu Špunti na vodě. Prohlédněte si její snímky ve fotogalerii!

V kuloárech se o ní drbe jako o jednom z největších talentů posledních let, připodobňují ji k Ewě Farne a Lucii Vondráčkové před lety. Jsou i tací, kteří o ní mluví jako o české Katy Perry.

Opravdu je šikovná, čehož už si stihlo všimnout několik režisérů.

V dubnu její kvality budou moci posoudit návštěvníci kin v rozverné rodinné komedii Špunti na vodě, což je jakási novodobá verze S tebou mě baví svět, akorát tatínci s dětmi pánskou jízdu neužívají ve sněhu na horách, ale při sjíždění řeky.

„Bylo to jedno z mých nejhezčích natáčení. Nejenže se mi líbil scénář, ale byli jsme tam i správná parta dětí i dospělých a zažívali spoustu legrace,“ chválila natáčení Nelly, která hraje v novém snímku dceru Jiřího Langmajera a Tatiany Vilhelmové.

Ale Řehořová má úspěch i ve zpěvu. Dost často objíždí republiky se svými písničkami, kromě toho s Michalem Hrůzou k Špuntům nazpívala i titulní vodácký song Sázava.

„Je to přesně ten styl písničky, že si ji lidi budou moci zpívat někde u táboráku, až pojedou na vodu," dodala talentovaná Nelly.

Reklama

Další články

Načítám