Hlavní obsah
Článek

Modelka Dominika Kadlčková patří mezi nejštíhlejší české modelky. Jak sama říká, děkuje za to genům, ale sama cítí, že by bylo na čase se sebou i něco dělat. Promluvila také o svých zdravotních potížích.

"Už se to mění. Pozoruju, že mi není dvacet, a že by se měl člověk zajímat, co jí, a fyzická aktivita by taky byla vhodná. Myslím na to pořád. Každé pondělí si říkám, že si už půjdu zacvičit a udělám si salát. Říkám si to od ledna a je duben," řekla Super.cz Dominika na představení výživových doplňků české topmodelky žijící v Londýně Gabriely Peacock, které v Anglii důvěřuje britská královská rodina, zpěvák James Blunt a další světově proslulé hvězdy.

"Dispozice k tomu, být štíhlá, mám, jsem za ně ráda. Ale oč víc to mám jednodušší, o to méně se mi chce něco dělat. Když už mě nějaký režim chytne, tak mi to vydrží chvíli. Nikdy jsem neměla pevnou vůli," vysvětluje.

Trápí jí navíc zdravotní problémy, kvůli kterým si musí dávat pozor na to, co jí. "Mám reflux jícnu. Momentálně se to drží, nějaké následky to má a bude mít. Má se to údajně zhoršovat, snažím se si to nepřipouštět," říká Dominika, která dala modelingu dočasně dala vale. "Momentálně nedělám vůbec nic. Potřebovala jsem si dát akutní pauzu. Baví mě jenom být a věnovat se sobě a přátelům. Do ničeho se neženu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám