Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristýna Frejová je dcerou Ladislava Freje (82) a Věry Galatíková (†69) a ve tváři je mixem svých rodičů. Když nám ale představila svoji dceru Ráchel, rodinnou podobu jsme už hledali trochu obtížněji.

Kristýna s dcerou přišly podpořit charitativní prodej pro nadaci Konto Bariéry, kam mělo původně dorazit více tváří známých ze seriálů TV Prima. "Znáte to u nás herců, asi jim do toho něco vlezlo. Ale já to slíbila už dávno, vyzvedla jsem Ráchel z dramaťáku na Žižkově a pak máme ještě další program, tak jsme to rády přišly podpořit," svěřila nám Kristýna Frejová, která se objevuje v seriálech Ohnivý kuře a také v Modrém kódu. "S humorem říkám, že asi došly ksichty, tak už došlo i na mě," smála se Kristýna a popsala nám svoje role.

Desetiletá Ráchel, která tedy vypadá tak o tři roky starší, také neprotestovala, zvláště když ochutnala muffiny, které napekla Kristýnina kolegyně Eva Čížkovská (58). "Chci být spisovatelka," odpověděla nám na otázku, co by chtěla dělat, až bude velká. "Dramaťák mě sice baví, ale psaní víc," řekla nám. "Myslím, že žádný soudný rodič by nechtěl, aby dítě bylo herec. Mně Ráchelka nedávno prozradila, že má plán, že bude mít kavárnu v Paříži, bude tam malovat, žít, překládat a psát knihy. To mi přijde jako super plán. Kdyby to tak vyšlo, bylo by to skvělé. Ráchel píše krásně, teď se chystá na literární gymnázium, tak uvidíme," doplnila její maminka.

Reklama

Další články

Načítám