Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Zuzanu Dřízhalovou (†36) minulý týden zabila rakovina.  Její přátelé a nejbližší rodina jsou v slzách. Kroutí hlavou nad nesmírnou nespravedlností osudu. Nechápou, že právě ona prožila život plný bolesti, zdravotních lapálií a operací. S touto nemocí bojovala statečně s přestávkami od svých sedmnácti let. Své poslední záběry natočila v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Jak uvedl deník Aha! rakovina Zuzanu před několika lety dohnala dokonce k poměrně složité operaci kyčlí. V rámci své role v Rodinných poutech musela hrát Zuzana s holemi. „Rakovina jí rozdrtila obě kyčle, musela podstoupit jejich výměnu. Na obou stranách jí udělali totální endoprotézu,“ svěřil deníku zdroj ze Zuzanina okolí.

„Třikrát nad nemocí zvítězila, byla po velmi bolestivé transplantaci kostní dřeně a dva tři roky se zdálo, že je v pořádku. Nezvládla to až napočtvrté,“ vzpomíná Kateřina Bártů, která Zuzanu považovala za jednu z nejbližších kamarádek. „Byla ten typ, co se jí dalo zavolat třeba o půlnoci a vždy vás vyslechla. Nádherná, čistá duše. Navíc velmi inteligentní. Před DAMU vystudovala ještě jednu vysokou školu," dodává Bártů.

Z náhlého smrtícího návratu nemoci se vzpamatovává hereččino nejbližší okolí. Především manžel Hynek, který zůstal úplně sám s vytouženým miminkem, jež společně před půl rokem adoptovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám