Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německá modelka Micaela Schaefer (40) patří k sexbombám, které slovo stud snad nikdy ani nahlas nevyslovily. Vyzývavá tmavovláska ještě nedávno s oblibou pózovala nahá u Braniborské brány, což vzbuzovalo obrovský rozruch nejen mezi turisty.

Teď už exhibicionismus na veřejných prostranstvích sice omezila, ale lechtivé nápady ji zdaleka neopustily. Nedávno se úplně nahá zvěčnila aspoň u sebe doma. Vnadná Micaela zkrátka nezahálí a neustále na sebe upozorňuje.

Není divu, že má za sebou pózování pro Playboy a další pánské časopisy. Nestydatá fanynka německého fotbalového týmu se proslavila účastí v pořadech America´s Next Top Model nebo v reality show Big Brother.

Prsatá Němka se dále honosí titulem Miss Ostdeutschland, který ji dostal do světa šoubyznysu. Silikonová modelka si navíc loni nechala potetovat bradavky do tvaru srdíček, které s chutí obnažila, aby na veletrh nalákala co nejvíc návštěvníků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám