Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když modelka Chrissy Teigen před časem oblékala na udílení American Music Awards šaty z dílny Yousefa Akbara, musela si být vzhledem k opravdu velice vysokému rozparku vědoma rizika možného nežádoucího odhalení, ke kterému na červeném koberci samozřejmě došlo. „Obávali jsme se, že by se to mohlo stát, tak jsme to kontrolovali i během chůze. Ale samozřejmě, že pokud jsou fotografové dost vynalézaví, mohou najít nějaký okamžik a získat přesný úhel,“ měl ve viníkovi jasno modelčin muž John Legend.

Že by si Chrissy šaty nevyzkoušela a neprošla se v nich před samotným večerem, se nechce věřit. Musela tedy dobře vědět, jak zrádný model obléká...

V tomto smyslu nebezpečný byl i materiál šatů zvolených na sobotní večeři s manželem, který skryl všechno a zároveň nic, a také výstřih, který byl na hraně slušnosti. Tak uvidíme, zda i za toto 'odhalení' bude zodpovědný někdo jiný než odvážná Teigen.

Reklama

Další články

Načítám