Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je obdivovaná nejen díky hlasovému projevu, ale komplimenty dostává také na vzhled. Asi jako každá žena i Monika Bagárová (29) na svém zevnějšku vidí rezervy. Když jsme se s ní naposledy setkali, tak na sebe práskla, že přibrala.

„Abych řekla pravdu, tak si váhu moc nehlídám. Jím, co mi chutná, a necvičím úplně pravidelně,” říká zpěvačka. „Někde se to prostě objevilo, ale já si nestěžuju a moc to neřeším. Jsem si vědoma toho, že jsou mi některé džíny možná více upnuté, ale mně se velké zadky líbí,” mávla rukou Monika.

Nechtěla by se česká r’n’b princezna svézt na nové vlně a nechat si dokonce svůj zadek chirurgicky zvětšit? „Určitě bych do něčeho takového nešla,” uvedla rezolutně Bagárová, která vyjádřila i svůj názor na silikonové poprsí: „Prsa neřeším a nikdy mi na tom nezáleželo. Úplně ale chápu, když si žena nechá zvětšit prsa, když jí to zlepší sebevědomí. Já to ale neplánuju,” uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám