Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zoë Kravitz (28) je takový vlasový chameleon, málokdo s účesy experimentuje jako ona. Viděli jsme ji už s krátkými tmavými vlasy s fialovými odlesky, polodlouhými černými, dlouhými černými s napletenými copánky a stejný účes, jen v barvě platinové blond, nosila v poslední době. Blondýnou zůstala, ale značná délka vlasů šla pryč a je nově na kluka.

Po Kristen Stewart, která byla co do délky ještě radikálnější, a zpěvačce Katy Perry je tak Zoë další slavnou ženou, která se nechala ošmikat. Musíme ale uznat, že krátké vlasy herečce sluší a jestli jí je poradili stylisté Daniel Moon a Nikki Elms, pracující třeba s Beyoncé, které v komentáři u sdílené fotky na Instagramu označila, zlá služba to nebyla.

I když se nedávno pro magazín Allure na téma svých vlasů vyjádřila, že ‚s tím bude muset něco udělat‘, je klidně možné, že jde o změnu kvůli roli. Kravitz je velmi produktivní herečkou, aktuálně se hodně mluví o seriálu Sedmilhářky, v němž účinkovala, v její filmografii se můžeme dočíst i o filmech Ascendant, Holky na tahu a režisér David Yates s ní počítá i do ‚dvojky‘ Fantastických zvířat a kde je najít.

Reklama

Další články

Načítám