Hlavní obsah
Článek

Spousta celebrit má své dvojníky a pro některé z nich je podoba se slavnými herci, zpěváky nebo členy královských rodin i formou výdělku. Čtyřiatřicetiletá Melissa Baizen z Hales Corners ve Wisconsinu pracuje v optice, ale pokud by se chtěla živit jako dvojnice Angeliny Jolie, neměla by konkurenci. Lidé ji běžně zastavují na ulici, její podoba s herečkou je totiž opravdu výjimečná.

Podobná Angelině byla už jako teenagerka, ale s postupujícím věkem je prý čím dál víc. Na jednu stranu jí to lichotí, které ženě by takové srovnání nenakoplo sebevědomí, na druhou stranu je to prý někdy otravné. „Přátelé a rodina si také myslí, že vypadám jako ona. A v práci mi vždy říkají Angelino Jolie, někdy je to docela otrava,“ řekla Daily Mailu. Samotnou kapitolou je pak pozornost, kterou budí na ulici. Příjemná není hlavně jejímu partnerovi. „Mému partnerovi se pozornost moc nelíbí, myslím, že žárlí, i když to neříká,“ svěřila.

Jejími nejoblíbenějšími filmy s Jolie jsou Výměna a Hranice zlomu, mnohem víc než jako herečku ji ale uznává za její charitativní činnost. „Obdivuji ji, je to silná a sebevědomá žena,“ říká dvojnásobná maminka a na svou adresu dodává: „Jsem jen normální holka.“

Reklama

Další články

Načítám