Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší herečka z filmů pro dospělé publikum Jenna Jameson si po kariéře ve filmovém byznysu dopřává rodinný život a pomalu se stává zasloužilou matkou. Snoubenci Lioru Bittonovi porodila holčičku, která je jejím třetím potomkem.

„Jsem velmi pyšná na to, že vám můžu představit svou novorozenou dceru. Jmenuje se Batel Lu Bitton. Je tak klidná a krásná. Jsem jí uchvácená. Vítej na světě, maminka tě miluje,“ napsala k fotce na Instagramu s tím, že měla dlouhý, dvanáctihodinový porod. Své fandy vůbec poctivě informovala o těhotenství včetně mnoha sdílených fotek. I zpráva o tom, že 'dítě je na cestě', se tak ve středu (holčička se narodila ve čtvrtek) objevila na sociální síti. Jenna mimochodem oslaví narozeniny zítra 9. dubna.

S expartnerem Titem Ortizem má Jenna osmiletá dvojčata, chlapce Journeyho a Jesseho. V minulosti byla Jameson již dvakrát vdaná. Oba její bývalí manželé byli z erotického průmyslu. Bitton má obchod se šperky.

Reklama

Další články

Načítám