Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár týdnů volna od mateřských povinností si aktuálně dopřává Kateřina Neumannová. Olympijská vítězka a mistryně světa v běhu na lyžích poslala třináctiletou dceru Lucii hrát tenis do zámoří. Mladá tenistka odcestovala na měsíční pobyt už potřetí.

„Poprvé jsem byla lehce nejistá, teď už jsem naprosto v pohodě,” řekla nám Kateřina na představení kolekce šperků. Sportovkyně spatřuje v ’rodičovské’ pauze jisté výhody. „Když ji mám doma, tak je náš režim neúprosný - práce, tréninky, domácí úkoly. Teď mám najednou tři týdny režimu bez závazků. Tuhle změnu využiju k dotažení pracovních i osobních restů, můžu strávit víc času se svými kamarády. Má to ale svůj limit a napořád bych to nechtěla,” uvedla Neumannová.

V současné době je matka s dcerou paradoxně v užším kontaktu než při běžném fungování. „Několikrát denně si voláme přes internet. Vypráví mi detaily z každého tréninku, ukazuje mi sluníčko a modré nebe, aby mě naštvala,” smála se Katka.

20. dubna se ale obě setkají. Bývalá česká běžkyně na lyžích a cyklistka jede za svou dcerou na východní pobřeží Spojených států. „Beru si v práci volno a jedu ji vyzvednout. Při té příležitosti to spojíme s nějakou příjemnou dovolenou v teple,” říká Kateřina Neumannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám