Hlavní obsah
Článek

Na padesát účinkujících, většinou známých ze StarDance, se sešlo na charitativní akci Jitky Schneiderové Díky tanci, která se tento týden uskutečnila v Lucerně. Pozvání přijali i vítězové z roku 2006 Roman Vojtek (51) a Kristýna Coufalová.

Na parketu se roztančili v rytmu samby a pro své vystoupení dokonce oprášili své soutěžní, jasně zelené kostýmy. Dobře pro oba, že se do nich i po deseti a půl letech vešli, přestože třeba Kristýna se mezitím stala maminkou dcery Bereniky. Tělo si ale pamatuje a do něj vložené úsilí tanečnici po porodu holčičky, jíž rodiče říkají ‚Beruška‘, vrátilo.

Z vítězství první řady show taneční pár stále těží. Na zkouškách Roman svěřil, že s Kristýnou doteď vystupují. „Krátké přerušení jsme měli, jen když byla Kristýnka těhotná, ale protože dceru už několik měsíců má a už je zase ve formě, tak zase tancujeme,“ řekl Super.cz Roman, jemuž v Lucerně tleskala i přítelkyně Petra Vraspírová, která jej poprvé viděla tančit sambu a líbilo se jí to: „Musí mi ty pohyby pánví ukázat doma,“ vyzvala ho na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám