Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Příchod jara je znát i na teploměru a postupné odhazování svršků nemilosrdně odhaluje každé deko navíc, které jsme v zimě nabrali. A tak je nejvyšší čas pustit se do shazování!

Zvedněte si sebevědomí: I ve sportovním vám to bude slušet!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Společně s permanentkou do fitka je vhodné pořídit si i správné sportovní oblečení. Takové, ve kterém se budete cítit pohodlně a sebevědomě. Sportovní oblečení musí být praktické, ale rozhodně nemá být nudné. Našli jsme kousky, ve kterých vám půjde cvičení samo – mrkněte se!

Správná opora pro vaše ňadra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při jakémkoliv cvičení je klíčové, abyste se cítila pohodlně. A ať máte prsa jakkoliv velká, je potřeba jim zajistit správnou oporu. Sportovní podprsenka Shock Absorber nabízí opravdu vysoký stupeň opory, díky americkým průramkům bezvadně sedí a prodyšná síťovina v zadní části zamezí nadměrnému pocení. Perfektně stažená ňadra a příjemné pohodlí – přesvědčte se na vlastní kůži a vyberte si jednu z barevných variant.

Pohodlí bez potu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve fitku, při běhání a třeba i na kole – tílko Fitness s unikátním systémem Dry Control zajistí rychlý odvod vlhkosti od těla při jakékoliv aktivitě. Při cvičení oceníte nejen maximální prodyšnost, ale také pohodlný volný střih, který se krásně přizpůsobí vašim křivkám. Kterou ze dvou barev vyberete? Tyrkysovou nebo veselou oranžovou?

Vaše druhá kůže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Legíny jsou na sport přímo stvořené – nikde nepřekáží, dokonale přilnou k tělu, neškrtí, a navíc nechají vyniknout vaše ženské křivky. Sportovní legíny se systémem Thermo Dry se navíc postarají o udržení stálé tělesné teploty, a to díky maximální prodyšnosti a odvádění vlhkosti od těla. A to jsme ještě ani nezačali o jejich stylovém designu! Při pohybu nemusíte vypadat jako šedá myš!

Když je na tílko zima…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… oblékněte pohodlnou fleecovou mikinu! Při pohybu se samozřejmě zahřejete, ale chřipku si uhnat určitě nechcete! Takže nezapomeňte ke své sportovní výbavě přihodit i delší hřejivou mikinu Neon. Tahle zářivě korálová kráska vás kromě krásného vzhledu zaujme i svým delším střihem. Ten sahá až pod boky, takže budete mít záda vždycky v teple.

Nezapomeňte ani na něho

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Udržte svou sportovní motivaci a vydejte se za pohybem společně! Svého sportovního parťáka vybavte funkčním tričkem. Pánské sportovní triko Fitness se systémem Thermo Dry odvádí vlhkost od pokožky i při náročných sportovních aktivitách. Výrobce 4F obléká polské olympioniky, takže máte jistotu, že něco vydrží. Vyberte si ze tří barev tu, která k vám bude nejlépe ladit!

Další články

Načítám