Hlavní obsah
Článek

Není tohle obrovská drzost? Jak Super.cz zjistil, Karel Gott (†80) se možná stal obětí podivného chování jistého pořadatele! Ten prodával lístky na jeho koncerty. Jenže jak z dostupných informací vyplývá, nikdo mu k tomu nedal požehnání! Management zpěváka s ním sice ze začátku jednal, nepodepsal s ním ale žádnou smlouvu, a když byl muž nucen ohlášená vystoupení zrušit, ještě se podivně vymluvil na jeho zdraví!

„Karel Gott s přáteli: zažijte jedinečný ‚pěvecký film‘ o životě Karla Gotta. Zazpívá Vám nejen písně, které jste si v průběhu jeho pětapadesátileté pěvecké kariéry nejvíce oblíbili, ale i hity světové popové klasiky,“ sliboval pořadatel na stránkách prodejce lístků.

Když byl donucen koncerty stornovat, oháněl se opět Karlem Gottem, který přitom ale o ničem neměl tušení. Jednání totiž ještě nebyla v takovém stadiu, aby ho o nich jeho tým informoval.

„Ze zdravotních důvodů se ruší galakoncert Karel Gott s přáteli,“ stálo na stránkách obou událostí. Až později pořadatel, jehož jménem podle našich informací vystupoval Pavel Pešek z Velkého Meziříčí (vlastní agenturu Mania Promotion), text nechal přepsat na technické důvody.

A co na celou podivnou příhodu říkají lidé od Mistra?

„Management Karla Gotta se distancuje od neprofesionálního a podvodného jednání pana Pavla Peška, který uvedl v omyl fanoušky a dal do prodeje vstupenky na koncert pana Gotta dne 4. 10. v Chomutově a 11. 10. 2017 v Pardubicích. Pan Pešek jednal s managementem pouze v rovině možnosti uspořádání galavečerů, ale nedošlo k žádné konkrétní dohodě ani k podpisu smlouvy,“ uvedla tisková mluvčí zpěváka Aneta Stolzová.

Zkoušeli jsme oslovit i samotného Pavla Peška, nebral ale telefon a na zaslanou SMS reagoval tak, že se ozve později. Nakonec nás kontaktoval se zpožděním až po vydání článku, informacím se ale vysmál ve stylu, že on nic, on muzikant.

„Máte špatné informace. Moje společnost to nepořádala, jen jsem to zprostředkoval. Podvodník nejsem,“ řekl nám s lehkostí v hlase. Osobě Pavla Peška se budeme ještě věnovat, zvláštní zkušenosti s ním totiž prý mají i další lidé v šoubyznysu!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám