Hlavní obsah
Článek

Velkoformátová Australanka se neustále cpala nezdravým jídlem a neřešila, že se nemůže ani pořádně ohnout. Až vidina svatby se pro ni stala dostatečnou motivaci, aby se svou tukovou zásobou zatočila.

Bridie Ritchie se vymlouvala, že se kvůli svému zaměstnání nemůže pravidelně stravovat. Několikrát denně tak odbíhala do přilehlých obchodů a fast foodů, kde nakupovala oblíbené pochoutky, za něž týdně utratila v přepočtu 2500 korun. Další fáze přežírání nastala po jejím návratu domů, kde si dopřála vydatnou večeři. V oblibě měla zejména těstoviny se sýrovou omáčkou.

„Jako kadeřnice jsem neměla čas sednout si ke stolu a dát si pořádný oběd. Jedla jsem za pochodu a moje váha šla nahoru,“ zavzpomínala macanda z New Aucklandu na tučné období, kdy její váha dosahovala 134 kilogramů.

I s výraznou nadváhou našla Bridie partnera, s nímž plánovala společný život. Děsila ji ovšem představa, že by ve svatebních šatech vypadala jako obrovská sněhová koule. Diety ovšem nezabíraly a těžkotonážní kadeřnice se rozhodla pro operaci žaludku. Po zákroku přehodnotila svůj jídelníček i životní styl a zhubla 60 kil. Na svatebních fotkách tak Bridie byla sama se sebou spokojená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám