Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve sedmnáctiletá finalistka SuperStar Markéta Konvičková (29) pokřtila svoji druhou desku, ke které nafotila hodně smyslné fotografie. "Hned poté, co se objevily v médiích, jsem přestala mít klid. Číhal na mě náš soused, který je zřejmě nějak nemocný. Byl ve dveřích, když jsem přicházela i odcházela. Měla jsem strach, tak jsem volala policii," prozradila Super.cz. A o mailech a vulgárních vzkazech na sociální síti raději ani nemluví.

Markéta s focením dost dlouho váhala. "První desku jsem vydala, když mi bylo patnáct. To by mi rodiče ani takové fotografie nedovolili. Ale teď mi bude za půl roku osmnáct, tak jsem do toho šla," upřesnila Markéta s tím, že v osobním životě moc zkušeností nemá.

"Teď mám točit nový klip a kluk, co v něm má tancovat, se mi hodně líbí. Píšeme si, tak uvidím, jak to dopadne," dodala. Médii sice proběhlo, že měla románek s kolegou ze soutěže Miro Šmajdou, ale k ničemu prý nedošlo. "Byli jsme párkrát v kině, jen jsem říkala, že by z toho třeba mohlo něco být časem," vysvětlovala. Miro je ovšem její typ.

"Líbí se mi vyšší blonďáci, charismatičtí a starší než já. Ale ne víc než pětadvacetiletí," svěřila Markéta při křtu své desky Kafe, bar a nikotin. "Název desky vychází mimo jiné z prostředí, kde se pohybuju. Jsem ve třetím ročníku hotelové školy a chodím na praxi do hotelového lobby. Příští rok bych měla maturovat," vyprávěla.

Na muziku se spoléhat nechce. "Chci jít na vysokou školu. Asi na marketing. Uvažovala jsem o konzervatoři, ale proč. Tahle deska je druhá, ale může být i poslední. Co kdyby mi odešly hlasivky," myslí na budoucnost krásná blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám