Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je ještě daleko, ale vy už teď cítíte, že byste si potřebovali odpočinout? Letošní květnové svátky vychází vždy na pondělí a jsou proto jako stvořené pro dovolenou. Stačí si vzít 4 dny volna a můžete vyrazit na týden k moři. Vybírejte z toho nejlepšího za last minute ceny na Dovolena.cz od STUDENT AGENCY k.s.

Nechte se hýčkat v Egyptě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Perfektně se o vás postarají v luxusních hotelech na břehu Rudého moře – budou vás rozmazlovat přímo all inclusive. V zemi faraonů si užijete fascinující podmořský svět, potápění u korálových útesů třeba v letovisku Marsa Alam oceníte nejen vy, ale i vaše děti. Pokud se chcete opálit ještě před plavkovou sezónou, a navíc vás lákají starověké památky – egyptské pláže a Údolí králů v Luxoru s monumentálními pyramidami jsou pro vás tím nejlepším programem! Využijte květnových svátku a vydejte se do Egypta s Dovolenou.cz už za 8 600 Kč na osobu.

Květnové svátky v Řecku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řecko se i letos zařadilo mezi top destinace letošního léta. A není se čemu divit. Nádherné pláže, skvělá kuchyně a památky, které vás zanesou do světa starobylé antiky, nadchnou nejednoho cestovatele. Neváhejte a využijte last minute ceny a vydejte se tam i vy. V květnu je zde navíc minimum turistů a zájezd pořídíte za nejlepší cenu. Pro letošní dovolenou doporučujeme Zakynthos, kde na vlastní oči můžete spatřit želvy Careta Careta a pokochat se výhledem na jednu z nejkrásnějších pláží světa – Navagio. Atrakcí tohoto podmanivého ostrova jsou také modré jeskyně. Že vás Zakynthos nadchl také? Srovnejte si zájezdy od všech cestovních kanceláří na Dovolena.cz.

Kanárské ostrovy za hubičku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po skvělé dovolené? Pak jsou Kanárské ostrovy tou správnou volbou. Letošní květnové svátky si zpříjemněte na ostrově Gran Canaria, kterému se díky své rozmanitosti přezdívá „miniaturní kontinent“. Relaxujte na proslulých plážích Maspalomas a Playa del Inglés. Na výlet se můžete vydat do hlavního města Las Palmas, kde najdete řadu památek, které jsou zapsány do seznamu UNESCO. Za návštěvu rozhodně stojí i takzvané „Kanárské Benátky“, které se nacházejí v malebném přístavu Puerto de Mogán. A pokud chcete relaxovat, tak není nic jednoduššího než kochání okolní exotickou přírodou.

Podmanivé Spojené arabské emiráty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve Spojených arabských emirátech vás po celý rok přivítá krásné počasí a jsou tak ideální destinací pro relax během květnových svátků. Emiráty navíc neznamenají jenom ultramoderní Dubaj, ale především ostatní resorty, kde si můžete užít dovolenou na písečné pláži ve stínu palem a které vás potěší svou pohostinností i vysokým standardem. Hotel vybírejte třeba v populárních oblastech Ras al Khaimah, Fujairah nebo Umm Al Quain, ze kterých můžete podniknout výlety právě do Dubaje a prohlédnout si zemi z nejvyšší budovy světa, do Abu Dhabi za architektonickými skvosty nebo se vydat na romantickou večeři do pouště.

Další články

Načítám