Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli někdo nemá problém s plodností, je to rozhodně zpěvák Tomáš Klus (37) s manželkou Tamarou. Když se rozhodnou, že je čas pořídit si dalšího potomka, stačí jim vlastně jedna chvilka. Už první dítě počali po třech měsících vztahu a teď se těší už na třetí.

"Je to skvělé, už se na to hrozně těším. Cítím se skvěle, jako macho. Nač čekat, my chceme být mladí rodiče, protože chceme mít sílu, abychom je zkrotili, abychom potom následně mohli využívat jejich mladické síly," usmíval se spokojeně Tomáš.

Bylo to prý opravdu tak, že si řekli, že chtějí další dítě, a hned to vyšlo. "My to takhle máme u všech tří, jsou to naše prvosenky. Řekli jsme si teď, a ono to vyšlo. Asi jsme nějak kompatibilní s vesmírem, nebo spíš spolu," svěřil a my v jeho stylu písňových textů, plných slovních hříček, poznamenali, zda spíš nejde o prvosémky. A Tomáš se toho chytil tak, že se tohle slůvko zřejmě objeví v jedné z jeho dalších písniček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám