Hlavní obsah
Článek

Někdejší Miss Velké Británie Zara Holland se po korunovaci ukázala jako pěkné kvítko. Úspěch v soutěži krásy jí dodal odvahy ke vstupu do seznamovací reality show s názvem Love Island, kde se ale před kamerami s jedním ze svých kolegů seznamovala tak důvěrně, že jí organizátoři Miss korunku posléze odebrali. To jí ovšem na popularitě neubralo, právě naopak. Dnes je velmi aktivní na sociálních sítích a má vlastní řadu plavek, které zkouší a propaguje na vlastní kůži. Momentálně na Barbadosu.

Čas tam tráví se svým partnerem Elliottem, kterého poznala krátce po opuštění reality show a jemuž její skandálek prý nevadí. „Nevěděl, kdo jsem. Neviděl ani jednu epizodu Love Island. Byl prvním člověkem, kterého jsem potkala, poté co jsem odešla z vily, který mě neznal. Stalo se to (vztah) přirozeně, a tak to má být. Prostě jsem se mu líbila pro to, jaká jsem, a to bylo velmi osvěžující,“ řekla před časem nadšená ze své ‚Love story‘ (příjmení jejího partnera je Love) deníku The Sun.

Řeč přišla i na její chování ve zmíněné reality show, kterého Zara lituje. „Udělala jsem chybu a teď s ní musím žít,“ řekla Holland.

Reklama

Další články

Načítám