Hlavní obsah
Článek

Česká Miss z roku 2010 už pověsila modeling na hřebík a věnuje se mu pouze výjimečně. Jitka Boho (32) je teď v první řadě maminkou šestnáctiměsíční dcery Rosalie a profesní ambice namířila na zpěv.

Dcerku vzala i na představení nové kolekce butiku, s nímž dlouhodobě spolupracuje, takže se objevila i na mole. Holčičku ale do šatiček s volánky neoblékla. "Ona nesnáší oblékání a nesnáší šatičky, takže nejlépe kalhoty a nějaké bodýčko. Sama mám ráda přírodní tóny, dokonce mě nařkli, že dceru oblékám moc tmavě. Růžové šatičky má, ale ani ona je nemá moc ráda. Je spíš jako kluk, celý tatínek. Takový náš malý ďáblík," řekla nám Jitka.

Druhého potomka v nejbližší době rozhodně neplánuje. "Ona je tak náročné dítě, že si to vůbec nedokážu představit. Chci se jí co nejvíc věnovat, do toho máme s manželem spoustu dalších aktivit, připravujeme moji desku, dodělali jsme videoklip, tak bychom to ani nestíhali, abychom se věnovali dvěma dětem. Možná za pět let, až mi bude moct i pomáhat s bratříčkem nebo sestřičkou," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám