Hlavní obsah
Článek

Na začátku milénia byla herečka Amanda Bynes velkou hvězdou a vzorem mnoha teenagerek, které ji znaly z filmů jako Královna ročníku, Co ta holka chce, či Panna nebo orel. Už v roce 1999 přitom měla vlastní seriál The Amanda Show. Jenže přišly psychické problémy, kouření trávy a údajně i šňupání kokainu a s kariérou a vlastně i životem to šlo z kopce.

Jako o ‚potížistce‘ se o ní začalo psát už v roce 2012, kdy způsobila více dopravních nehod, od kterých ujela. O rok později už poté, co pod vlivem marihuany vyhodila z okna vodní dýmku, skončila na psychiatrii. Později se pokusila upálit sebe i svého psa, což jí zajistilo další pobyt na klinice pro duševně choré.

Kariéra Bynes už několik let stagnuje a nevypadá to, že by se herečka chystala na comeback. Z nejhoršího je ale snad venku. Věnuje se jí koučka a samotná Amanda se dala na studium módního byznysu a letos podle Daily Mailu plánuje uvést vlastní řadu oblečení. To udělala už před deseti lety, řada Dear se ale s úspěchem nesetkala, tak snad to bude tentokrát lepší.

Zatím posledním vroubkem někdejší televizní hvězdy, která nedávno oslavila 31. narozeniny, je zatčení před dvěma roky za řízení v opilosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám