Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Polívková (45) a Michal Kurtiš (27) se do sebe zamilovali během šesté řady taneční show StarDance, kterou společně vyhráli. Tehdy se psal rok 2013 a láska sympatickému páru vydržela dodnes.

Na parketu ostatně řádí i v současnosti. Když dostali nabídku Jitky Schneiderové (51) zúčastnit se velkolepé charitativní taneční akce Díky tanci, ani chvilku neváhali.

V pražské Lucerně si společně zavzpomínali na své seznámení a úspěšné tažení až do finále StarDance. Divákům v sále předvedli své pověstné tango, které ani tentokrát nepostrádalo pořádnou vášeň.

O tom, že se bylo opravdu na co dívat, svědčí i to, že Polívková mimo jiné vystavila na odiv sexy stehýnka v síti. Vzpomínka na StarDance tak znovu ožila a celá akce navíc pomohla dobré věci.

Výtěžek věnuje Jitka Schneiderová projektu Hledáme rodiče, který podporuje rozvoj pěstounské péče, a jehož je herečka patronkou.

Reklama

Další články

Načítám