Hlavní obsah
Článek

V úterý vévodkyně z Cambridge (35) zazářila na premiéře muzikálu 42nd Street, o pouhý den později se společně se svým manželem a švagrem zúčastnila akce, kde uctili památku obětí teroristického útoku, který 22. března otřásl Londýnem.

Povinnosti členů královské rodiny kromě návštěv kulturních a charitativních událostí zahrnují i účast na pietních akcích. Vévodkyně Kate tak den po muzikálovém zážitku vyměnila červené šaty za smuteční černou a společně s manželem Williamam a jeho bratrem Harrym navštívila zádušní mši za policistu Keitha Palmera, jehož terorista ubodal při pokusu proniknout do Westminsterského paláce. Během útoku zahynuli další tři lidé.

Vévodkyně z Cambridge na smuteční událost oblékla šedočerný kabát, s nímž sladila černý klobouček. Na pietním aktu se Kate s Williamem po delší době objevili spolu. Jejich program se často rozchází a vévodkyně většinu povinností zvládá bez doprovodu. Vzpomínka na tragickou událost si však vyžadovala účast všech tří reprezentantů královské rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám