Hlavní obsah
Článek

Když Lucie Bílá (57) oslovila filmařku Terezu Kopáčovou, aby zmapovala důležitý rok jejího života, kdy oslavila půlstoletí, tak ještě netušila, že před televizní kamerou bude muset odhalit věci, které by nejraději před světem ukryla.

„Byla tam spousta takových momentů. Snažila jsem se pracovat a spíš jsem kameru nevnímala. Loni byly tak těžké chvilky, které jsem si chtěla vyžrat sama. Název dokumentárního filmu Nebe, peklo, Lucie napovídá, o čem to asi bude, že to není jen o radosti, hezkých kytkách, ale těžkém boji s větrnými mlýny a věčném hašení požáru,” říká devatenáctinásobná zlatá slavice. Během dvanácti měsíců musela zpěvačka zvládnout smrt maminky, tři vlastní „smrti“ mediální, největší koncert i největší průšvih své kariéry. „Představovala jsem si, že to bude rok plný oslav, ale byl plný obrovských a těžkých zkoušek,“ říká Lucie Bílá a dále uvádí: „V každém případě to není album krásných fotek, ale vybaví se mi mnoho vzpomínek, na které bych raději zapomněla. Každopádně jsem ale ráda, že je to zaznamenané.”

Velká část dokumentu se nese ve znamení zpěvaččina hledání lásky, ale je i o dobrovolné samotě, ke které se sama odsoudila. „K lásce jsem si čuchla, ale opravdu jen na pět minut. Nejde to,” říká v dokumentu. Jak už dnes ale víme, tak v závěru dokumentu se lásky dočká, neboť do děje na poslední chvíli zasáhne její aktuální dvouměsíční známost Radek Filipi. „Ke konci jsem říkala režisérce, že jsem asi přišla se závěrem filmu a happy endem, ale v té době už bylo asi pozdě,” dodává Bílá s úsměvem. O její nové lásce se fanoušci dozvědí v dalším díle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám