Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Legenda světového modelingu Cindy Crawford (58) už svou kariéru pověsila na hřebík a přihlíží tomu, jak se její dcera vydává ve stejných šlépějích. Patnáctiletá Kaia je dokonalou kopií své maminky.

Dívka, která podědila geny po obdivované krásce, zkrátka neměla na vybranou. Svět modelingu na ni čekal s otevřenou náručí. Sotva Kaia začala dospívat, nabídky se k ní jen hrnuly. Cindy ovšem dle svých zkušeností usoudila, že není nutné kariéru uspěchat. Původně chtěla dceru chránit až do jejích sedmnácti let, ale Kaia už má za sebou první kampaně.

Vycházející hvězdička se nemusí obávat nadváhy. Po mamince podědila dokonalé křivky, které jsou na jejím těle zřejmé už v pubertě. V bikinách nešlo přehlédnout zejména její nekonečně dlouhé nohy, které se jednou určitě budou na molu vyjímat.

Kaia vyrazila se svými rodiči a bratrem Presleym na dovolenou na karibský ostrov Svatý Bartoloměj, kde vypadali jako dokonalá rodinka z katalogu cestovní kanceláře. Cindy Crawford se i po padesátce může pochlubit štíhlou figurou a i její manžel Rande Gerber je v dobré kondici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám