Hlavní obsah
Článek

Když scenáristé Ljubě Krbové (58) v Ulici předepsali velkou partnerskou krizi kvůli řešení nevěry a jejího následku v podobě dítěte, ze svého aktuálního partnerského života čerpat nemohla. Herečka je už desátým rokem spokojená v manželství se spisovatelem Ondřejem Neffem (71). „Jako pár fungují úžasně. I po dlouhé době působí zamilovaně a její muž se k ní chová jako gentleman,“ řekl Super.cz známý páru, jenž dorazil na zahájení 15. výstavy tropických motýlů ve skleníku Fata Morgana.

Krbová přišla i s fotoaparátem, jenž s sebou bere na všechna zajímavá místa, aby mohla vše zdokumentovat a rozšířit tak svou sbírku. Kromě fotografování Krbová s manželem také s vášní cestují. V botanické zahradě s exotickou faunou i flórou si tak mohli připomenout některou ze svých cest do Botswany, Zimbabwe, nebo třeba Laosu.

Ve zmíněném seriálu Krbová ztvárňuje Aničku Liškovou, nedobrodružnou povahu, ale spíš domácí typ, takovou tu hodnou maminku, která se stará o blaho ostatních, ale na sebe moc nemyslí. Jejího partnera hraje Adrian Jastraban.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám