Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože to v minulosti několikrát popřela, nyní zpěvačka z někdejšího dívčího uskupení Spice Girls Melanie Brownová (41), vystupující pod pseudonymem Mel B, otočila.

Po zhruba měsíci rozvodového řízení s manželem Stephenem Belafontem (41) se snaží dokázat, že ji nejen psychicky týral, ale často i bil. Dokonce ji prý nutil k sexu ve třech, který si dokonce natáčel. Pro tyto účely si vodil domů milenky. Později ji dokonce vydíral, že pořízené záběry zveřejní, pokud zpěvačka požádá o soudní příkaz k jeho vystěhování.

Belafonte se nejprve rozvodu bránil, dnes už souhlasí, ale obvinění své ženy radikálně odmítá.

Poté, co Mel B odeslala soudu čtyřicet stran dokumentů, v nichž popisuje útrapy, jimž byla údajně během svého manželství vystavena, dostal Belafonte úřední zákaz přiblížit se k ní i jejím dcerám Phoenix (18), Angel (10) a Madison (5) blíž než na sto metrů. Z domu se také musel odstěhovat. Belafonte samozřejmě označil všechna obvinění, která se od jeho ženy snesla na jeho hlavu, za nesmysl. Nyní však bude muset prokázat svoji nevinu.

Celé soudní řízení je ale teprve na začátku. Vzhledem k zájmu médií se dá nyní očekávat, že v rámci tohoto rozvodu se bude veřejně „propírat ještě hodně špinavé prádelko“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám