Hlavní obsah
Článek

Výhrůžku rozbitím úst, kterou adresoval syn Věry Špinarové (†65) Adam Pavlík Víťovi Vávrovi poté, co ten naznačil, že matku přetěžoval a možná kvůli tomu umřela, nebere hvězda osmdesátých let vůbec na lehkou váhu. Pořídil si dokonce i bodyguarda. „Mám ochranku. Zabijáka. Nebojím se!“ vzkazuje Pavlíkovi.

„Může si něco zkusit. Na koncerty mě vozí kluk, který je neskutečný ranař. Zmlátí klidně tři chlapy nebo i víc najednou. Fakt se nebojím,“ řekl Super.cz Vávra, který si dál stojí za tím, že kritiku Pavlíka tlumočili jeho kamarádi, včetně Karla Šípa.

Poté, co se rozpoutala aféra mezi synem a exmanželem Věry Špinarové, chtěla na obranu táty vystoupit v médiích i rozhořčená třináctiletá Vávrova dcera. Jako rozumný taťka jí to rozmluvil.

Víťovi zakázal Pavlík přijít i na pohřeb, na něj ale stejně nemohl kvůli nemocné noze, takže se poslední rozloučení naštěstí obešlo bez skandálu.

A nyní už zpěvák jen doufá, že se rozvířená hladina zase uklidní a novináři mu budou volat zase už jen kvůli jeho zpěvu, a ne kvůli Pavlíkovi.

Reklama

Další články

Načítám